Redigera, redigera!Fotograferade ju på bröllop förra veckan, håller på med de sista bilderna nu och det är ganska kul faktiskt.
Själva bröllopet var på en båt mitt emot stadshuset, därav denna bilde. Kände inte att jag kunde visa massa bilder på brudparet osv. För er som undrar så är det annars cykel som gäller var och varannan dag, ibland går det bra ibland går det sämre... som idag. Ska ut imorgon igen, önska mig lycka till.

Jag hoppas!

Hoppas verkligen ni också får njuta av vädret, ligger ute på baksidan med ett glas iskallt vatten.
Dags att åka och spela fotboll samt att bada sen, flaten som gäller idag.Värsta bästa!

Oh, riktigt härlig helg/början på vecka!
Nu är värmen tillbaka, fan va härligt. Kortbyxor invigdes och äntligen kan man sitta på balkongen. Dagen spenderades på Grönalund vilket var väldigt länge sen. Mår lite sådär nu men det vart värt det. Testade den nya, insane som var helt okej men ganska kort. Man kände sig ganska gammal när man gick dit den här gången, sist var man kanske 16. Det var vi, tre killar på 20 år som frågade om "bältet inte skulle sitta åt hårdare" när vi åkte flygande mattan vilket kändes ganska gubbigt.

Bröllopet gick bra det också, trots kameran som åkte i backen. Hoppas det blir fler tillfällen framöver, den här gången var faktiskt det första bröllopet där jag inte kände paret sen innan, kändes proffsigt och fick riktigt bra pengar vilket var kul.

Hur som helst så har man ett par lediga dagar att se fram emot, på onsdag är det dock taxi som gäller igen. Så var inte tråkigt utan kom och åk med mig, ett slag för miljön höhö. Det är bara möta upp mig vid gallerian runt 12.30 tiden så kör vi.Nu är det dags för korvgrillning, hare!

GLAD MIDSOMMAR & FAIL!

Midsommarafton.
Som vanligt så är det skitväder på midsommarafton, iallafall här i Stockholm. Var lite sol på morgonen men sen har det ösregnat mest hela dagen. Passade på att gå ut en stund mellan två skurar och tänkte försöka ta lite droppar-mot-gröna-blad-bilder. Gick först ut på baksidan men hittade inget bra, skulle därför gå ner till framsidan via en backe brevid huset och det var då dagens FAIL inträffade. Halkade på en lerpöl mitt i backen och landade på ryggen, kameran slog i marken och blev heltäckt av lera, objektivet gav ifrån sig ett knastrande surrande ljud (var nog leran men ändå). Kan ju bara hoppas att allt fungerar till imorgon då, bröllopsfoto utan kamera är svårt...  :/

Kanske de sista bilderna ni ser från mig om kameran är trasig!
(det tror jag dock inte, tror den blev mest smutsig bara)

Fotojobb imorgon!

Bröllopsfoto!
Imorgon blir det fotojobb, känns roligt och är väldigt behövt. Bröllopsfoto på en båt, ska försöka prestera bra och hopppas att det blir fler tillfällen. Annars har jag fullt upp med att köra cykeltaxi alla soliga dagar eller sitta inne och sura alla regniga dagar. Känner iallafall att jag måste ta lite bilder snart, så fort solen kommer fram och jag är ledig så åker kameran med varje dag från och med nu, bra va?

Sådär ser förövrigt taxin jag kör ut.


Inte jag som tagit bilden, hittar inte fotografens namn.

Bara blött...

Det är nog inte samma för alla i Sverige men här i Stockholm har vädret vart värdelöst i snart en vecka. Knappt så man vill gå ut och om man skulle så är det nästan gummistövlar som gäller. Vad gör ni på regniga dagar? Några tips?

Sista det var bra väder var på studenten i tisdags förra veckan vilket var en grymt bra dag det var sjukt roligt. Skulle vilja göra om det.

Ge mig sol så jag kan köra min cykeltaxi


Studenten imorgon!

Yay, imorgon tar jag studenten ska bli grymt kul. Hoppas bara vädret håller, ska bli ganska kallt men så länge jag slipper regn så är jag nöjd. Har inte tagit så mycke bilder nu på sista tiden men det är för att jag inte haft någon direkt tid, har hållt på med så mycket annat. Cykeltaxi, sista pluggandet osv. Ska bättre mig, tycker ju det är kul att fotografera men har som sagt inte haft några direkt tillfällen, vill ha en ide innan jag tar bilden blir mycket roligare så.

Haha kommer garanterat ha det grymmaste studentplakatet, hela 100x70 cm stort, photoshopat och skickat till crimson.

Kan inte en enda studentsång så jag försöker plugga lite youtube såhär kvällen innan.
HI-LO-KEY

Min sista skoluppgift innan studenten
Vi skulle ta bilder som var Highkey och Lowkey! Highkey är en väldigt ljus bild gärna utan skuggor. Lowkey är mörk.
Studenten sker på tisdag nästa vecka, hoppas att det är grymt bra väder då! Tycker synd om de som tog studenten idag, svinkallt ute.

Föresten:
Är det någon som har en bra sida där man kan räkna ut sitt snittbetyg från gymnasiet?

Dåligt väder är lika med dåligt med bilder!Bara jag som har ösregn utanför dörren?