Hejdå fastlandet!

Åland...
Nu åker jag iväg igen, den här gången till Åland och bloggen har tagit lite sommarlov som ni kanske märkt. Har inte direkt tagit några bilder förutom när jag här om dagen fotograferade vimmel åt finest. Blir nog fler tillfällen och det var riktigt kul även om inte bilderna blev så jättebra nu första gången. Jag skyller på att det var mycket att tänka på, var tvungen att ta namnen på alla personer jag fotograferade också.Bilderna kan ni hitta här:
http://finest.se/imageGallery/?igid=5659


Kameran stannar hemma från Åland tyvärr, blir för klumpigt att ta med i väskan.

I'M BACK!

Hemma från bulgarien, det var en helt okej resa men hade vart roligt med lite mer aktiviteter. Det var inge Grekland direkt men stället är helt klart underskattat.Två fotojobb nästa vecka, båda på måndag.
Först ska jag hjälpa till i studion där jag tidigare praktiserade, en person där som behöver hjälp med deras hasselblad.
Sen ska jag ut och vimmelfotografera åt finest.se ska bli kul det också, blir på premiären för "Sommar med Göran"

Bye bye Sweden!

Hejdå
Nu åker jag till Bulgarien en vecka, blir förhoppningsvis riktigt kul. Tar inte med mig kameran dit, det vågar jag inte. Annars har inga direkt nya bilder men har rätt mycket gamla som jag inte tror de flesta som läser bloggen sett.  Om ni vill se bilder från tidigare resor, bland annant Indien

INDIEN & GREKLAND
Hare bra så länge, hoppas ni får dåligt väder ;)


Skärgår'n

Åka båt

Tog inte så mycket bilder när jag var ute med båt här om dagen, låg mest och slappade.
Blev iallafall några stycken en kväll direkt efter åskan, blev genomblöta.

Idag har jag köpt en resa till Bulgarien, Sunny Beach med tre polare. Det blir säkert skitbra :p

H2O!

Blixt, åska och ösregn... godmorgon.
Jag åker ut i skärgården tillsammans med min flickvän över helgen, hopppas det är bättre väder där. 
Ha det bra så länge.

En bröllopsbild.Det var roligt att fotografera bröllop men det var svårt att få till en bra bakgrund, hade blivit finare med grönska i bakgrunden. En upplevelse iallafall, hoppas jag får fler tillfällen i framtiden så jag kan göra som Annika och spara ihop till en 5D <3

Men vad tycker ni? Ser bilden okej ut? Kan jag vara nöjd, vet verkligen inte hur jag känner var i stort sett den första gången.