En veckas jobb!

Oh, här är man aktiv... NOT
Jag har iallafall fotograferat, fast inte med min kamera. Har stått nere på studion i vecka nu och fotograferat produkter av olika slag för kicks. Riktigt roligt fast det händer att man blir lite trött när när det blänkande detaljer på parfymer etc, värsta pillet. Annars fotograferar jag lite vimmel, alla bilder hamnar på finest.se så ifall någon är intresserad så är det bara att kika.

Tänkte bjuda på två sköna låtar som spelats flitigt den här veckan, hade inte hört talas om bandet tills för några dagar sen.
Empire Of The Sun.

Världens sötaste Malin!

Tror inte att jag har lagt upp några bilder på min flickvän Malin förut.
Vi har vart tillsammans sen vi började ettan i gymnasiet. Hon är bäst <3

IVE BEEN BAD!

Uppdatera, uppdatera och uppdatera.
Längsta tiden någonsin som jag inte uppdaterat, dåligt av mig. Men sanningen är att jag inte tagit speciellt många bilder på sista tiden. Anledningen är att jag kollar på tränar, mingelfotograferar, kör cykeltaxi och söker heltidsjobb. Hoppas jag hittar något snart, måste iallafall börja med att fixa f-skattesedel efterssom det krävs för att ta ut pengar från vimmelbilderna.

Angående vimmel: Det är faktiskt rätt roligt, hittills har det mest vart 1,5 timmars pass vilket känns skönt. Det innebär att man är ute 1,5 timme (har börjat runt 1 tiden hittills) och sedan åker hem och redigerar bilderna som ska vara inskickade senast 9 samma morgon. Blir sena nätter vill jag lova!

Om någon som skaffat f-skattesedel läser så får ni gärna hjälpa mig, har klurat ut nästan allt.

Lite vimmel från helgen, hoppas ni inte är jättearga på mig för dålig publicering hehe


Hasselblads experten!

Jag gnäller.
Haha, ni tycker säkert jag är konstig när jag klagar på en 39mpx kamera värd mer än hundra tusen kronor. Men det är sant, hasselbladaren på studion där jag jobbat ett par dagar är verkligen inte bra. Den glappar och slutar fungera hela tiden vilket resulterar i att man måste starta om programvaran. Enligt de på studion så hade de ringt och pratat om problemet men hasselblad skyller på datorn (även fast vi redan testat den på 3 olika med samma problem). Sen tycker jag också att om man köper en kamera i den prisklassen så borde väl ändå skärmen vara bättre än på min egen 400D? Nä, det är den absolut inte. Tummen ner för hasselblad H3D-39II (kanske är det ett måndags-ex, man vet aldrig).

Fast jag skulle förståss inte tacka nej om jag fick en gratis, den har trots allt fungerat bra med minneskort även om skärmen är dålig när det kommer till att se hur bilden blev. Tycker bara att allt ska fungera klockrent för de pengarna!


Här är ett gäng gamla bilder jag tagit med hasselbladarn.