Favorit Moa

Var hos min kära storasyster här om dagen, hade en trevlig kväll och passade på att ta en bild på min syster dotter Moa. Hon är verkligen världens sötaste unge, troligtvis världens smartaste 5åring också. Iallafall så passade bilden bra till skolbilderna som ska vara klara på onsdag: Tre porträtt.

Jag slänger upp de två resterande porträtten senare, nu ska jag kolla på Erik och mackan! :)
Bilden är inte färdigredigerad dock, gjorde den bara mindre.
Kommentera gärna! :)

Pillar med bloggdesignen

Om någon har en synpunkt på min bloggdesign så får ni gärna säga till ;)
Sitter och försöker hotta upp den så mycket som möjligt nu, måste fixa högerspalten lite. Allers länkarna känns lite onödiga och arkivet måste bort men jag lyckas inte riktigt. Men som sagt om någon ser nått konstigt eller har något tips så är det bara kommentera!

Det här har jag i min fotoväskaDet här är några av sakerna som jag har i min kameraväska.

1. En canon eos 400D kamera
2. Ett sigma 18-50mm f/2.8 EX DC Macro objektiv
3. Ett Canon 50mm f/1.8 II objektiv
4. En Canon speedlite 430 EX blixt

Har även några saker som inte är med på bilden och de är:
Ett hama star 61 stativ
Ett Sandisk ULTRA 2GB II
En Spudz (en liten specialduk som man torkar linsen med)
En trådlös fjärrkontroll till kameran

Jag rekommenderar verkligen alla att köpa ett canon 50mm f/1.8, det är hur bra som helst. Man kan få riktigt bra skärpedjup med f/1.8. Sen skulle också rekommendera att man gör sig av med "kit objektivet" så snabbt som möjligt, alltså objektivet man får med när man köper någon av Canon kamerorna med "kit", det är alltså Canon EF-S 18-55 f/3,5-5,6 jag menar :p

8 bilder 8 ord

Vi hade en uppgift i skolan där man skulle ta 8 bilder till 8 teman, här är några av bilderna jag valde att ta med. De ord vi fick var kärlek, jag, svartvit, natur, på fel plats, utanför, kontrast och komisk manipulation. Är inte nöjd med "kontrast" bilden så jag lägger inte upp den.

Kärlek


Jag


Svartvit


Humoristisk Manipulering


På fel plats


Utanför


NaturFölj min blogg med bloglovin

Det första inlägget

Det här är då min blogg där jag tänkte publicera lite bilder, berätta lite om mig själv och förhoppningsvis ha som hjälp i mitt projektarbete framöver. Jag får ta och beskriva mig själv och kanske slänga upp lite bilder någon annan dag, har lite bråttom just nu, ska ut med ett par vänner.

Hare!